Hei, Hvorfor valgte du å lære fransk på skolen ?

Jeg har valgt å lære fransk fordi jeg er interessert i å kunne snakke flere språk enn engelsk. Jeg har vært i Frankrike flere ganger og kommer nok til å reise dit i fremtiden. Ikke alle i Frankrike snakker like mye engelsk så da ser jeg det som en fordel å kunne språket. Jeg føler også at vi blir mer kjent med den franske kulturen når vi lærer språket. Dette er interessant og utviklende.

 

Horfor valgte du å studere på Institut français ? 

Jeg syns vi har vært super heldig med læreren vår Nathalie. Hun er kjempeflink til å få elevene med seg. Jeg ser frem til hver gang jeg skal på kurs. Jeg har lenge hatt lyst til å begynne på Intitut Francais. Jeg bor i nærheten, men jeg har hatt barn som har tatt mye av tiden. De er nå voksne og da har jeg mer frihet til å gjøre andre ting som f eks å studere fransk.

 

Hva er vanskelig for deg å lære ? 

Det krever en del arbeid. Det var litt frustrerende i begynnelsen, men etter noe tid så går ting bedre. Det er bare å jobbe med språket. Jeg tror det kan være en fordel å oppholde seg i Frankrike i perioder for å bli skikkelig flink. Jeg tenker kanskje å gå på et kurs i Paris neste sommer.