Hvor lenge har du bodd i Stavanger ?

jeg har bodd her 19 år. 

 

Hva er din jobb som konditor ?

å jobbe som konditor inneholder flere oppdager.

I en butikk, konditoren lager forskjellige kaker som  kundene kan lett fraktes.  Bestillinger er helt avhenge av årstiden,  feiring og kunders egne ønsker. for eksample : Hellige trekongerskaler, bursdag, dåp, morsdag /farsdag, forlovingskake, bryllupskake, skilsmissekake, konfirmasjon ogs.. 

I en restaurant, vil konditoren lage helst desserter i assieter i følge dagens meny. Konditoren kan også lage en dessert buffet. desserter i en restaurant er mer skjør siden det skal kun reise fra kjøkkenet til bordet. 

 

Hva er din favorite fransk bakverk ?

vannbakkels eller éclairs med sjokolade. 

 

Hvordan nordmen oppfater franske barverker ? 

Nordmen  er glad i  franske bakverker som mange. Folk reiser mye mer og prøver  kulinariske spesialiteter men selfølgelig er de veldige glad i sine egne boller og kannel snurren.