– Hva skjer i mars?

Institut français de Norvège holder ikke lenger fransk- og norskkurs fra slutten av mars. Kurssenteret slik du kjenner det vil stå på egne bein men fortsetter aktiviteten som før. I perioden mars-mai blir det en overgangsperiode der kursene drives av det nye teamet og navnet på det nye kurssenteret slippes snart. Det nye teamet består av kjente fjes, nemlig Magali og Gilles fra Institut français! For å tilby en mer helthetlig opplevelse så slår de seg også sammen med Hélène og Marion som står bak Les Mousquetaires.

– Når og hvordan vil dette foregå helt konkret?

Når det nærmer seg kursstart i midten av mars 2020 vil kursdeltakerne ved det nåværende kurssenteret ved Institut français kunne melde seg på kursene som vanlig, bare at påmeldingen vil da bli håndtert av det nye kurssenteret, ikke Institut français. Enkelt og greit, kursene fortsetter som før med en glidende overgang til det nye kurssenteret.

– Jeg tar kurs ved Institut français, vil disse endringene påvirke min læringsprosess?

Nei, denne endringen vil ikke påvirke læringsprosessen. Det nye kurssenteret fortsetter med med å følge samme kalender-oppsett for kursene, samme grupper og samme nivåer som Institut français. De fleste av lærerne blir med videre og den pedagogiske metoden og bruk av læringsplatformen forbli lik som før.

Eneste forskjell er at det vil dukke opp noen nye aktiviteter og noen nye og spennende tilbud for å lære fransk og for å bli kjent med Frankrike fra alle mulige vinkler!

– Vil det påvirke prisene?

Nei, det er ingen planlagte endringer i forbindelse med endringen.

– Hvor vil kursene og aktivitetene holdes?

Over en periode i starten vil det nye kurssenteret holde til i samme lokaler i Holtegaten 29, så blir det ikke så stor endring i starten.

– Hva med mediateket og kulturtilbudet?

Her er det heller ingen planlagte endringer, det nye kurssenteret vil fortsette å tilby franske bøker og det blir også tilbud på kulturarrangementer som har med Frankrike å gjøre.