Som vi meddelte i høst, blir kursstart i mars oppstart for det nye kurssenteret ! Navnet er KULTKultur. Underholdning. Læring. Teambuilding! KULT drives av kjente fjes: Magali og Gilles,tidligere medarbeidere ved Institut français og Hélène og Marion fra Les Mousquetaires. På laget har de med seg Anna, Jelena, Camille B og Camille Q: med andre ord lærerstaben som du kjenner godt fra før, og som har lang erfaring og holder høy kvalitet i undervisningen !

 

Hva skjer angående kursstart i mars ?

Fra slutten av mars vil Institut français de Norvège ikke lenger holde franskkurs. Kurssenteret, som dere alle kjenner godt, vil bli uavhengige og vil videreføre aktivitetene. Navnet på det nye Kurssenteret er KULT og de vil ta over kursdriften denne våren. KULT vil drives av kjente fjes: Magali og Gilles, tidligere medarbeidere ved Institut français har slått seg sammen med Hélène og Marion fra Les Mousquetaires, for å kunne tilby en enda bedre opplevelse.

 

KULT feirer at frankofonien er 50 år ! På programmet:

    •   18. mars – KULT holder Åpent hus sammen med flere fransktalende samarbeidspartnere og gratis arrangementer for barn (se programmet HER)
    •    20. – 22. mars – Helgekurs i dans fra Kongo for barn og voksne

Kursstart er den 23. mars ! Meld deg på kurs HER.

 

Hvordan vil dette foregå helt konkret ?

Ved neste kursstart så vil kursdeltakere som alt går på kurs hos oss melde seg på de vanlige kursene bare at påmeldingen nå gjøres via KULT sin side og ikke lenger via Institut français. Med andre ord fortsetter kursene som normalt men hos et nytt kurssenter.

 

Jeg tar kurs ved Institut français, vil disse endringene påvirke min læringsprosess?

Nei, denne endringen vil ikke påvirke læringsprosessen. Det nye kurssenteret fortsetter med med å følge samme kalender-oppsett for kursene, samme grupper og samme nivåer som Institut français. De fleste av lærerne blir med videre og den pedagogiske metoden og bruk av læringsplatformen forbli lik som før.

Eneste forskjell er at det vil dukke opp noen nye aktiviteter og noen nye og spennende tilbud for å lære fransk og for å bli kjent med Frankrike fra alle mulige vinkler!

 

Vil det påvirke prisene?

Nei, det er ingen planlagte endringer i forbindelse med endringen.

 

Hvor vil kursene og aktivitetene holdes?

Foreløpig vil det nye kurssenteret holde til i samme lokaler i Holtegaten 29, så blir det ikke så stor endring i starten.

 

Hva med mediateket og kulturtilbudet?

Her er det heller ingen planlagte endringer, det nye kurssenteret vil fortsette å tilby franske bøker og det blir også tilbud på kulturarrangementer som har med Frankrike å gjøre.

 

Hva skjer videre, etter kursstart i mars?

KULT-teamet skreddersyr et spennende program fullt av nyheter for hele familie.

Allerede fra juni tilbyr de intensivkurs i fransk. Det blir 2 seanser på 2 timer og 30 minutter i uken over 4 uker. Formålet er å forberede sommerferien i et fransktalende land. Følg med på deres hjemmeside eller i deres sosiale medier for å ikke gå glipp av påmeldingen.

I Påske, juli og i starten av august tilbyr de en ferieklubb for barn! HER kan du lese mer om det.

Etter sommeren vil franskkursene starte opp igjen fra mandag 24. august. Da kan de tilby en rekke nyheter (temakurs, kulturaktiviteter, fonetikk-kurs) så ikke glem å følge med på deres hjemmeside og i  sosiale medier!

 

Har du spørsmål eller kommentarer?

Da kan du sende KULT en mail på contact@kultnorge.no

Du kan også finne KULT på deres nye nettside: www.kultnorge.no.

Ikke glem å følge de på Facebook og på Instagram for å få med deg hva som skjer!