Skip to Content

Læringsmetode

Hurtig progresjon Gratis læringsplatform

Spesialiserte og franskspråklige lærere

Offisielle sertifiseringer Kulturelle arrangementer og mediatek

Hurtig progresjon 

Kursene ved Institut français de Norvège baserer seg på et samspill i klasserommet, med mye fokus på det muntlige og språkbad-metoden – der språket som skal læres er opplæringsspråket.

Takket være mange språkleker og mye samspill i timene vil det pedagogiske innholdet i timene være nært det man møter i hverdag eller jobbsammenheng. Læringsprosessen er dermed veldig rask men resultatet er varig.

Blant våre kurs for voksne, barn og ungdom vil du finne riktig kurs for deg!  

Les også

 

Gratis læringsplatform

Den digitale læringsplattformen forenkler læringsprosessen ved å skreddersy ditt opplæringsløp. Her kan man lytte til- og lese fransk, ta opptak av egen uttale og lage filmsnutter med andre på kurset. Ta gjerne med deg nettbrett eller datamaskin i timen og  logg deg på regelmessig.  

 

Spesialiserte og franskspråklige lærere

Med sin utdanningsbakgrunn, regelmessig kursing, erfaring og kunnskap er våre lærere dyktige til å tilpasse mål, rytme og pedagogisk tilnærming i forhold til kursdeltakers alder.

Med vår 6-trinns-metode har våre erfarne kursledere mulighet til å tilby en tilpasset undervisning til både privatpersoner men også bedrifter og organisasjoner.

 

Offisielle sertifiseringer

Få dine franskkunnskaper anerkjent med våre offisielle sertifiseringer! Vi hjelper deg med å finne riktig DELF/DALF- eller TCF– test som passer din alder og behov. Våre lærere er autoriserte eksaminatorer og sensorer, og vil bistå med å forberede dere på mest effektiv måte.

 

Kulturelle opplevelser med våre arrangementer og mediatek

Med vårt Mediatek og det digitale mediateket Culturethèque kan man berike opplæringen ved å få tilgang lese, lytte og berike opplæringen

Bruk våre ressurser i mediateket og vårt digitale mediatek Culturethèque til å lese og lytte til fransk! Man får gratis tilgang i kursperioden.

I tillegg vil man få tilgang på en rekke franskspråklige kulturelle arrangementer, som konserter, utstillinger, møte med forfattere, forskere og arkitekter etc…