Fortell oss om din opplevelse i Frankrike! Er du en av de eventyrlystne som tok med deg sekken og satte kursen mot Frankrike for å studere på en videregående skole, en høyskole eller et universitet? Send oss et bilde, en video eller en tekst for å illustrere opplevelsen din i Frankrike! Slipp kreativiteten din fri!

Temaet for konkurransen «mitt Frankrike» skal reflektere din opplevelse av din studietid i Frankrike som norsk student. Du kan ta utgangspunkt i bruk av norske gjenstander i dagliglivet ditt der nede, kultursjokk i møte med franske vaner og tradisjoner eller et annet øyeblikk som markerte studietiden din.

Det spiller ingen rolle om du dro for 50 år siden eller om du fortsatt er der nede. Samle sammen minnene dine i bilder eller i tekstform eller ta turen ut i feltet for å fange de små artige detaljene som utgjør sjarmen til det franske studentlivet!

 

 

 

 

Send inn et bilde som best oppsummerer eller symboliserer
ditt studieopphold som norsk student i Frankrike

Lag en filmsnutt som forteller om «Ditt Frankrike» på max to minutter. 
Filmen illustrerer din opplevelse eller ditt syn på studielivet i Frankrike som norsk student


Er du en forfatterspire? Fortell om din franske opplevelse.
Skriv én til to sider om ditt møte med Frankrike

 

 

Frist for å melde seg på konkurransen: 30. JUNI

Du vinner: 

Vinneren stikker av med en reise til Frankrike verdt 10.000 kr, en flybillett, en GoPro, VIP billett med hotellkveld i forbindelse med Artic Race of Norway, en lue med autografene til det franske landslaget i skiskyting etc.

 

Stem på bidragene på nett: fra 1. mai til 5. juLi

 

Med støtte av Anker legat, AirFrance, Artic Race of Norway