STEM

 

 

Send inn et bilde som best oppsummerer eller symboliserer ditt studieopphold som norsk student i Frankrike.

OBS! Send en foto i høy oppløsning for print (300 dpi / min 2MO og maks 10 MO)

Har du problemer med å sende ditt bidrag via skjemaet? Vennligst send det via epost til hebdo@france.no eller via wetransfer.com

 

 

 

 

 

 

Konkurranse reglene 
 
 1. Konkurransen varer i perioden 5.04.2018,til og med 30.06.2018
 2. Deltageren kan kun sende inn et bidrag til én av kategoriene (foto, video eller tekst)
 3. Deltageren må ha fulgt store deler av skoleløpet i Norge og må ha studert i Frankrike, enten på videregående eller på høyere nivå. Det er ingen aldersgrense.
 4. En av forutsetningene for å delta er at det er du som har tatt bildet, laget filmen eller skrevet teksten du sender inn, og at du har tillatelse for bruk av musikk og eksterne bilder.
 5. For å kunne delta i konkurransen må deltagerne registrere seg på internett og oppgi kontaktinformasjon, telefonnummer, e-post og perioden de var studenter i Frankrike.
 6. Deltagere som registrerer seg med uriktige opplysninger vil ikke være berettiget til å motta premien. 
 7. Bidrag som ikke oppfyller de tekniske vilkårene som er nevnt i konkurransen, diskvalifiseres:
– Foto: Høy kvalitet for utskrift; 300 dpi, mellom 2MO og 10MO
– Video: mellom 30 sekunder 2 minutter; max 94 MO
– Tekst: ingen maksimum.
 
 1. Juryen har rett til å diskvalifisere og utestenge deltagere som mistenkes for juks uten forvarsel og begrunnelse
 2. Vinnerne blir kontaktet via telefon senest den 10.07.2018. De vil bli invitert til å delta på prisdelingen som vil holdes den 13. juli 2018 på Résidence de France/ den franske ambassadørens residens i Oslo
 3. Personopplysningene innhentet under konkurransen (mail / adresse / telefon) vil kun bli brukt for å kontakte deltakerne og / eller informere dem om resultatet av konkurransen.
 
 1. Premien kan ikke byttes i kontanter, ei heller en annen gjenstand eller tjeneste
 
 1. Ansatte i Institut français eller deres familie er ikke kvalifisert til å delta i konkurransen. 
 
 1. Bildene, tekstene og videoene blir publisert på vår hjemmeside France.no. Bidragene kan ikke være av støtende karakter eller kompromittere en tredje person og vil derfor bli underlagt godkjennelse fra arrangøren før publisering.
 
 1. Bildene, teksten og videoene som vil bli publisert i forbindelse med konkurransen kan brukes av Institut français i to år etter datoen for konkurransens slutt, for å fremme studier i Frankrike, og skal ikke brukes i kommersiell sammenheng.
 
 1. Deltagerne skal lese og akseptere konkurransens regler og vilkår for å kunne delta. Ved deltagelse anses reglene og vilkårene for å være lest og akseptert. 
 
 
Pris
Vinneren stikker av med en reise verdt 10.000 kr, en billett tur-retur til Frankrike, en GoPro, VIP billett med hotellkveld i forbindelse med Artic Race of Norway, en lue med autrografene fra det franske skiskytingslag etc.
 

 

 

 

 

 

 

Bildene, videoene og tekstene vil kunne bli brukt på Institut français sin hjemmeside/sosiale medier samt hos våre samarbeidspartnere (SIU, Fremmedspråksenteret) og vil bli vist under den offisielle seremonien for å feire 100års-jubileet for den norske seksjonen i Rouen.