Oslo World, Monstera og FRENCH EXPRESS presenterer en helaften med den tunisiske DJen og produsenten Deena Abdelwahed (InFiné) og franske RAG (Barbi(e)turix) på BLÅ, fredag 24. mai.

Deena Abdelwaheed startet sin karriere som en del av det tunisiske kollektivet World Full Of Bass – TN, før hun flyttet til Toulouse for å jobbe sammen med Arabstazy, der hun til slutt ble en del av anerkjente InFiné i 2016. Siden har hun spilt utallige gigs på blant annet Sónar Festival, Boiler Room, Villette Sonique, Wet for Me, CTM Festival, Room for Resistance, Saüle (Berghain) og Rewire Festival. Deena har utvilsomt satt Tunisia på det elektroniske musikkartet, men er i like stor grad en del av en globalisert generasjon musikere, oppvokst på internett, med landegrenser som et utdatert konsept. Både som DJ og produsent utforsker hun lyden av fremtiden, der hun benytter seg av musikalske elementer fra subkulturer verden over og beveger seg i et grenseland mellom klubbmusikk og avantgarde.

RAG er en svært anerkjent DJ og booker i den parisiske undergrunnen, spesielt kjent for sine skeive klubbkvelder med det anerkjente kollektivet Barbi(e)turix, i Paris. Hun er også ansvarlig for bookingen av hovedscenen under Gay Pride Paris og med sin miks av house og minimal techno sikrer hun seg stadig spillejobber på anerkjente klubber.

Dahir Doni er en dj & multimedia artist oppvokst i Mogadishu og basert i Oslo.

Program :
20:00 – 22:00 DJdid
22:00-23:00: DAHIR / ONKOD
23:00-01:30: RAG
01:00-03:00: Deena Abdelwahed

 

Se all informasjon på Facebook-eventet