Vårpris : 100Kr – Student 50Kr – Barn:gratis

Den musikalske salongen vil fortsette rundt vår tradisjonelt aperitif … med kaker og drikker inkludert med billeten…Og selvfølgelig, blir det lotteriet med mulighet til å vinne billetter til andre konserter i Stavanger!

 

En konsert for hver sesong ! For å feire retur av våren er den Gjenfundne Tid glad til å introdusere unge talenter fra UiS Fakultet for utøvende kunstfag. Kom å oppdage disse blomstrende talentene, som har valgt byen vår for å fullføre sine musikalske studier !  Fiolonisten Gabriella Papp fra Ungarn, pianisten Mengyao Wang fra Kina og cellisten Jenni Witick fra Finland.

I denne konserten skal også stryketrioen Reminisens spille for første gangen: en trio av venniner samlet av musikk! Nirina Haller og Renata Aradi traff i Stavanger Amatør Symfoni Orkester (SASO). Mirjana Walcazk er Renata’s fiolin lærer, men i trioen, spiller hun bratsj. 

 

litt mer om musikerne : 

MIRJANA WALCZAK ble født i 1982 i Serbia. Hun fikk undervisning i fiolin i 7 år og bratsj i 3 år ved “Musikkskolen for spesielt begavede barn” i Cuprija, Serbia. Hun fullførte masterstudier i bratsj ved Fakultetet for musikk, Kunstuniversitetet i Beograd i 2006, samt master og PDM studier i bratsj ved Universitetet i Stavanger i 2009. Deretter fullførte hun utøvende og kammermusikkstudier i fiolin (videreutdanning) ved Universitetet i Stavanger i 2012. Mirjana har jobbet i flere orkestre som “Dusan Skovran Strykerensmble” og “St. Georg Strings” i Serbia og spilt tallrike konserter både nasjonalt og internasjonalt. Hun har blant annet spilt mesterklasse med kunstnere som Panta Velickovic, Nigel Kennedy, Björn Sjögren, Thomas Riebl og Lars Anders Tomter. Hun har vært godkjent vikar i Stavanger Symfoniorkester siden 2008 og har mange års erfaring med undervisning av elever i alle aldre. Hun er en utadvendt person og en svært engasjert lærer som alltid tar hensyn til elevens personlighet og som har som mål å motivere og inspirere elevene til å gjøre sitt beste.

Jenni WITICK er en finsk cellist som har fulfør sine bachelorstudiet i Helsingfors 2012 med beste karakterer i utøvende og pedagogiske fag og skal fullføre sin Mastergrad i Stavanger Universitet i denne våren. Jenni har spillet i mange profesjonelle kammermusikk- og orkesterproduksjoner i festivaler og konsertserier i Finland, Estland og Russland. I Norge hun har spillet i sommer konsertserie av Stavanger Konserthus og i NewMusikk Stavanger på Rimi / Imir SceneKunst. I våret 2017 hun deltok i orkestertur med 1B1-gruppen og Leif Ove Andsnes. Jenni har også spilt som en solist flere ganger med student- og amateur orkestre.

GABRIELLA PAPP

Gabriella Papp vokste opp i en musikalsk familie i Ungarn og begynte å lære fiolin som 6 åringer med faren hennes. Etter at hun ble ferdig med Videregående skolen (Kunstskole i Pécs), hun studerte videre på fiolin ved Ferenc Liszt Academi i Budapest med Zsòfia Környei og Péter Somogyi. Hun flyttet til Norge i 2014 og begynte Bachelor studium ved Universitet i Stavanger i klassen av professor Jan Bjøranger. Hun sluttet med Bachelor programmet i professor Adam Grüchots klasse ved Universitetet i Agder. Etter, studerte hun Videreutdanning i Ellen Nisbeths klasse ved Universitetet i Stavanger og i år, går hun på Master studium i klassen av Benedicte Kyllingstad.
 
 

MENGAYAO WANG MENGAYAO WANG begynte å studere piano når hun var 10 år. Hun tok sin bachelorgrad ved Nanjing Kunstakademi i Kina og studerer Piano Performance på Masterprogram ved Universitetet i Stavanger med professor Erling. R. Eriksen . Mengyao vant studentstudium ved Stavanger Universitet i 2018.

 

 

RENATA ARADI er en engasjert ungarsk amatør fiolinist. Hun begynte å spille fiolin i en lokal musikkskole når hun var 8 år gammel og studerte i 10 år i Ungarn. Hun kom til Norge i 2008, tok opp fiolinstudier igjen med mellomrom og har hartt så langt 3 ekstra år privat kurs. Renata spilte i forskjellige orkestrer og ensembler. I Norge var hun medlem av Follo Kammerorkester (2010-2013) og i dag (2014-) spiller hun i SASO (Stavanger Amatørsymfoniorkester). I de siste årene deltok hun i Vestland Sommarsymfoni og noen mindre kammerprosjekter.

 

 

 

Nirina Haller begynte å studere cello på Conservatoire de Nîmes (Frankrike) i 11-års alderen og fikk Fin d’Etudes Diplomes i 1992. Nirina bor i Stavanger med familien siden 2003 og jobber i oljebransjen. Hun er en aktiv musiker i amatørorkestre i Sandnes og Stavanger (SASO). Hun startet prosjektet «Den gjenfundne tid» i 2017.