Den romantiske reisen fortsetter! Etter den første konserten i vår, kommer musikerne fra «Den gjenfunne tid» prosjektet tilbake til l’Institut Francais med et spennende program og en spesiell gjest. Duoen Kutin- Haller er veldig glad for å spille med Blythe Press, som er fiolinist i Stavanger Symfoniorkester. Ta en velfortjent pause og nyt høst sesongen farget av musikk av Satie, Chausson og Schubert.  

Program:

Satie: Gymnopedies

Chausson: Poeme pour violon et piano

Schubert: Trio no 1

 

Nå er tradisjonen vel etablert om at konserten vil bli etterfulgt av en aperitif, som lar deg fortsette kvelden i en festlig atmosfære! Et lotteri vil bli avholdt etter konserten, med mulighet til å vinne billetter til andre konserter i Stavanger!

 

Billett: Kr. 200,- (www.linticket.no) – Barn: gratis

 

Om musikerne:

 

Blythe Press ble født i New Zealand og fullførte sin musikalske utdanning i Graz, Østerikke, under israelske fiolinist Yair Kless. Etter fullførte studier kom Blythe tilbake til New Zealand, hvor han jobbet som konsertmester i Christchurch Symphony Orchestra, og som assisterende konsertmester i New Zealand Symphony Orchestra. I løpet av denne perioden turnerte han også ofte i New Zealand og Asia som medlem av Aroha String Quartet. Blythe har vært med Stavanger Symfoniorkester siden 2015.

 

 

Kiril Mihaylov Kutin begynte å studere piano i 5-års alderen i Blagoevgrad (Bulgaria) og allerede fire år senere opptredte som solist med byens Operaorkester. Han har en Mestergrad i klaver fra Vladigerov nasjonale musikkakademi. Siden 2008 bor han i Stavanger med familien. Kiril opptrer på flere konserter i Skandinavia, blant annet i Holmgård, Stavanger, Sandnes og Stockholm.

 

 

 

Nirina Haller begynte å studere cello på konservatoriet i Nîmes (Frankrike) i 11-års alderen og fikk Fin d’Etudes Diplomes i 1992. Nirina bor i Stavanger med familien siden 2003 og jobber i oljebransjen. Hun er en aktiv musiker i amatørorkestre i Sandnes og Stavanger (SASO).