Véro er en selvlært kunstmaler som tidlig i livet ble tiltrukket av impresjonistiske malerne som Van Gogh og Gauguin, spesielt deres evne til å fange det magiske lyset og fargene i et landskap og formidle dette på lerretet til stor glede for  tilskuerne.

Hjemstedet Bretagne med sine skiftende farger og lys under en stormfull himmel var hennes første inspirasjon til å ta med seg pensel og oljemalingstubene ut i naturen for å overføre det fargerike og kontrastrike landskapet over på lerretet.

Hennes mange reiser har ført henne fra Mauritius til Norge, via Afrika, Skottland, Brasil og Finland. På veien har hun fått et stadig større behov for å bruke levende og glade farger for et sterkt uttrykk i bildene sine.

Ettersom reisene, følelsene og behovene forandret henne, bestemte hun seg for å gå over til å male med mindre bindene akvarell- og akrylmaling. Bildene hennes viser nå både personer og landskap.

I Norden, først i Finland så videre i Norge, falt hun umiddelbart under sjarmen til disse skandinaviske, hvite og fargede trehus, med typisk arkitektur og tidløs eleganse.

Da hun vandret rundt i de brosteinslagte smågatene i Stavanger og Bergen ble hun inspirert av den spesielle hustypen og fikk et kunstnerisk innfall til å formidle disse inntrykkene gjennom et lerretet.

Det er gjennom en blanding av livlige farger og former i forskjellige fasonger at hun ønsker å formidle den milde følelsen av lykke.