Kategorier
Kultur

«+ -» av Corentin JPM Leven på Blackbox

6 - 9. februar 2020

Black Box

Fra 6. til 9. februar kan du se den franske Oslobaserte kunstneren sin første soloutstilling, en refleksjon rundt det å akseptere en tilværelse med HIV når man samtidig dømmes til å stå i en livslang kamp mot stigmatisering. Den 10. februar blir det også en filmvisning av Robin Campillos 120 slag i minuttet på Vega Scene, og Corentin JPM Leven vil selv introdusere filmen. 

Corentin JPM Leven er  en fransk kunstner som jobber og bor i Oslo. Hans kunstnerskap går på tvers av flere uttrykk som teater, scenografi og visuell kunst. I kunsten sin jobber han med ulike problemstillinger, historier, rom og estetiske uttrykk knyttet til queer, og arbeidet hans er sterkt forankret i queer-miljøets arv og historie. Forestillingen +- portretterer Corentins egen historie med HIV, fortalt av ham selv i hans første fysiske soloforestilling. 

Forestillingen gjør et forsøk på å forstå og skape åpenhet omkring HIV ved å vise hvilke konsekvenser og følger HIV fremdeles har i vår tid – dette til tross for enorm vitenskapelig utvikling og medisiner som gjør at viruset kan holdes i sjakk.

Visning av filmen 20 slag i minuttet av Robin Campillo (2018) 10. februar, kl. 18.00-20.30 / Vega Scene

Mer info : https://www.blackbox.no/tittel/6174/