Kategorier
Utdannelse og Fransk språksamarbeid

Delta på fotokonkurransen “Mitt beste minne fra studietiden i Frankrike” og vær med i trekningen om gavekort på franskkurs hos KULT!

fredag 4. desember 2020

Norvège

Delta på fotokonkurransen

“Mitt beste minne fra studietiden i Frankrike” og vær med i trekningen om gavekort på franskkurs hos KULT!

I år har vi i avdelingen for høyere utdanning ved Institut français Norge gleden av å lansere en fotokonkurranse! 

“Mitt beste minne fra studietiden i Frankrike”

 

Har du tatt hele eller deler av utdanningen din ved en fransk skole eller et fransk universitet? Fortell oss om ditt beste minne fra tiden du var i Frankrike! Konkurransen vil være åpen mellom 18. desember og 4. januar 25 januar 

Prinsippet er enkelt: send oss et bilde av deg som på best måte illustrerer erfaringen eller opplevelsen du ønsker å fortelle oss om. Slipp løs kreativiteten! Vi kommer til å velge ut de tre bildene som vi synes er best og avsenderne av disse vinner en pris!

 

Prisene består av: 

  1. plass: gavekort til franskkurs ved kultursenteret KULT til en verdi av 2700 kr, en reisebag og en bagasjevekt
  2. plass: en reisebag og en bagasjevekt 
  3. plass: en design termoflaske og en bagasjevekt 

 

Hva du må gjøre for å delta:

  1. “Like” Facebooksiden til Campus France Norvège (@CampusFranceNorge)
  2. “Like” Facebooksiden til kultursenteret KULT (@KULTnorge)
  3. Lese vilkårene for konkurransen i skjemaet nedenfor 
  4. Laste opp et bilde av deg innenfor tema “Mitt beste minne fra studietiden i Frankrike” fra og med 18. desember og frem til 4. januar 25. januar 2021 kl 23:59 i skjemaet nedenfor 
  5. For å delta må du ha tatt deler av skolegangen eller utdanningen din i Norge og ha studert i Frankrike eller være nåværende student i Frankrike (videregående eller høyere utdanning). Det er ingen øvre aldersgrense for å delta.

Generelle vilkår:

Når og hvordan vi kårer vinnerne:

Vi kommer til å velge ut vinnerbildene mellom kvalifiserte deltakere mellom den 26. og 31. januar. Juryen vil bestå av tre representanter i avdeling for høyere utdanning ved Institut français Norge.

De beste bildene vil bli valgt ut ut ifra følgende kriterier: originalitet, bildekvalitet og hvor godt de passer til temaet for konkurransen. De 3 utvalgte bildene vil bli delt på sosiale mediene til Institut français Norge og kultursenteret KULT. 

Vinnerne vil bli kontaktet fra den 1. januar på e-post. Prisen kan hentes ved Institut français Norge etter avtale. 

Vi gjør oppmerksom på at bilder som er i konflikt med gjeldende regelverk ikke vil bli tatt med i vurderingen (bilder av skadelig eller diskriminerende art eller som viser ulovlige eller farlige objekter og lignende…).