Kategorier
Universiteter

Fotokonkurranse i regi av Campus France!

24. november - 6. desember 2021

Aux appareils, Norvégiens !

Campus France Norge har gleden av å lansere en ny runde av vår fotokonkurranse der førsteprisen er en tur-retur-flybillett til Frankrike til en verdi av 3000 NOK!

For å delta i konkurransen må du være tidligere eller nåværende norsk student ved et fransk universitet. Temaet er «Mine Frankrike-studier i tre ord».

For å delta i konkurransen ber vi deg gjøre følgende:

  • Send oss et bilde tatt i Frankrike med en kort beskrivelse inkludert tre ord som beskriver din studenterfaring i Frankrike
  • Lik Institut français Norge sin Facebook-side (institutfrancaisoslo)
  • Les og sett deg inn i villkårene for konkurransen som finnes på denne siden

 

For å delta må du ha tatt deler av skolegangen eller utdanningen din i Norge og ha studert i Frankrike eller være nåværende student i Frankrike (videregående eller høyere utdanning). Det er ingen øvre aldersgrense for å delta.

Motiv og sjanger på bildet er opp til deg selv å velge! All type fotografi – digital, analog, polaroid – er tillatt. Vi aksepterer også retusjering, manipulering og i det hele tatt fotografi definert i en vid forstand.

 

Generelle vilkår/ Når og hvordan vi kårer vinnerne: 

  • Vi kårer vinnerbildet etter å ha sett på alle de kvalifiserte deltakernes innsendte bilder. Juryen vil bestå av tre representanter i avdeling for høyere utdanning ved Institut français de Norvège.
  • De beste bildene vil bli valgt ut ut ifra følgende kriterier: originalitet, bildekvalitet og hvor godt de passer til temaet for konkurransen. De tre beste bildene vil bli delt på sosiale mediene til Institut français de Norvège.
  • Vinnerne vil bli kontaktet fra og med 7. desember på e-post. Prisen blir overlevert med en gang vinnerbudskapet er overrakt fra Institut français de Norvège.
  • Vi gjør oppmerksom på at bilder som er i konflikt med gjeldende regelverk ikke vil bli tatt med i vurderingen (bilder av skadelig eller diskriminerende art eller som viser ulovlige eller farlige objekter og lignende …).
  •  

Bildet må sendes inn digitalt til studier@france.no før mandag 6. desember kl. 23:59.

Lykke til!